Vi är byggruppen

Vi ska alltid hjälpa kunderna att förverkliga sina drömmar och mål

Det var det tankesättet som gjorde att Mikael grundade Byggruppen år 2017 och som idag ligger till grund för allt som bolaget står för. Omtanken för kunden är alltid i centrum och fastän vi vuxit oss stora på kort tid har vi lyckats bibehålla den närhet och servicekänsla som ofta återspeglas i mindre bolag. Vi erbjuder totalentreprenad och har stor erfarenhet av både projekt- och byggledning. Vi arbetar endast med välrenommerade leverantörer och hittar alltid bra lösningar som är skonsamma mot miljön. Hos Byggruppen värderas teamkänslan högt och vi umgås gärna även utanför arbetsplatsen. Det bygger en stark gemenskap och tar fram det bästa ur varje medarbetare, något som tydligt märks i arbetet vi gör. Vi har väldigt få anmärkningar och reklamationer i slutbesiktningarna – vilket är ett kvitto på att vi har kompetenta och erfarna medarbetare. Det är något vi är stolta över och som vi gärna visar upp!

Vi på Byggruppen använder över 100.000 spikar varje vecka och hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar och mål. Vår målsättning är att varje arbete som utförs ska kunna tjäna som referens – om det så är en spik i taget.

VARJE ARBETE
VI UTFÖR SKA
KUNNA TJÄNA
SOM REFERENS

Byggruppen

SAMHÄLLSENGAGEMANG

Vi engagerar oss i samhället genom sponsring av olika föreningar och organisationer där insatserna riktar sig mot barn och ungdomar. Vi vill vara med och bidra i kampen mot utanförskap och målsättningen är att skapa en tryggare miljö för dem att växa upp i.

Byggruppen

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter fler kompetenta medarbetare till Byggruppen. Hos oss är teamkänslan stark och vi hjälper varandra att prestera på topp varje dag. Är du serviceinriktad, noggrann och driven får du gärna skicka en spontanansökan till oss, så berättar vi mer om vilka möjligheter vi erbjuder. Fyll i fälten till höger, bifoga CV och personligt brev så hör vi av oss!