Restaurang Pouls i Scandinavium

Uppdrag

Restaurang Pouls i Scandinavium var i behov av en ordentlig upprustning och förändring. Vi på Byggruppen fick uppdraget att renovera hela lokalen inklusive alla toalettutrymmen. I uppdraget ingick även att renovera restaurangens tre barer där centralbaren skulle rivas helt och ersättas.

Utfört arbete

Vi renoverade hela restaurangen samt de tre tillhörande barerna. Centralbaren i mitten revs till grunden för att sedan byggas upp på nytt. I restaurangdelen ersatte vi det gamla golvet med ett nytt som fick heltäckningsmatta. Vi bytte ut samtliga rör i lokalen och målade om alla väggar och satte dit ny belysning. Vi totalrenoverade och helkaklade samtliga toalettutrymmen för att sedan installera nya toalettgrupper i samtliga badrum.

Resultat

Restaurang Pouls fylls regelbundet av besökare som antingen ska gå på en konsert eller för att se Göteborgs stolthet Frölunda HC spela hemmamatch. Hela arenan rymmer 12044 personer vid sportevenemang, och nu finns det en äntligen en värdig mötesplats för världens bästa fans – mitt i hjärtat av Scandinavium. Restaurangen har fått en fräsch och funktionell inredning med stämningsfull belysning. I mitten stoltserar den nya centralbaren med sina snygga koppardetaljer och moderna design. 

Restaurang Pouls är med andra ord den perfekta platsen för alla gôa gubbar inför nästa Frölunda-match.

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier