LYNK & CO

Uppdrag

Lynk & Co är ett bilmärke som ägs av kinesiska Zhejiang Geely Holding Group. Varumärket utvecklas inom ramen för Geely MSS och de första produkterna är framtagna av det med Volvo Cars gemensamma utvecklingsbolaget CEVT i Göteborg. Byggruppen fick uppdraget att omvandla en tom butikslokal till Lynk & Co´s första svenska utställningshall – från projektering till utförande.

Utfört arbete

Vi började med att blåsa ner alla innerväggar och blästra resterande väggar och pelare. Målet var att få till en riktigt avskalad industriell och rå känsla i hela lokalen, från golv till tak. Vi har även målat om fasaden och applicerat deras logotyp på husfasaden. Utställningshallen är som en klubblokal fylld med innovativ design där Lynk & Co´s kunder kan kika på bilen, dricka kaffe och umgås. Vi har bland annat byggt ett basturum där deras kunder signerar kontrakt samt integrerat en dold lucka som blir en lönndörr till baren. I lokalen finns också en MMA-bur som fungerar som utställningsplats för Lynk & Co´s bil.

Vi har även installerat ett nytt ventilationspaket samt installerat ett helt nytt elsystem i hela lokalen – inklusive all belysning. Vidare har vi renoverat badrummen och lackat hela värmesystemet i kundens unika blå färg och utfört allting invändigt förutom betonggolvet – som vi valde att behålla på grund av sin industriella originella look som bidrar till rätt känsla i klubben.

Resultat

Byggruppen har utfört totalentreprenad och ansvarat för hela projektet. Resultatet blev Lynk & Co´s första utställningshall i Sverige som hjälper dem att etablera varumärket i norden. Med nytänkande och modiga idéer har vi skapat en välmående klubblokal som minst sagt erbjuder en unik kundupplevelse – precis som Lynk & Co gör med sina bilar.

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier